lauantai 6. elokuuta 2011

Kesä tuli ja meni...

... ja työt kutsuvat. Jälleen kerran muutan yksikköäni- koko koulu muuttaa toiseen, tilavampaan  koulurakennukseen. Kaikki me tiedämme nämä sotien jälkeen valmistuneet keltaiset koulurakennukset -itsekin olen sellaisessa aloittanut koulutieni. Ikuisesti mieleeni on painunut pitkät, kolkot käytävät. Ja kas kummaa, näitä käytäviä löytyy vielä neljäkymmentä vuotta myöhemmin!

Osan kesää katselin "omaa käytävää"; kolkkoa, kylmää, pitkää ja isojen oppilaitten iskulauseilla kaivertamaa käytävää. Jotain on tehtävä! Matkasin läheiseen rautakauppaan, ostin pensselin ja värejä.

Tästä se alkaa:
Tasohiemakone käyntiin ja sukellus pölypilveen
 
 
Pensseli maalipurkkiin -kyllä maalaaminen on kiva!

Toinen kaapisto vähän erilaiseksi...
Kaapit käänsin pois seinän vierestä ja tuohon väliin sisustan mukavan oleskelutilan - lasten tai  työkavereitten kanssa.
Näitä löydettyjä, moneenkertaan hylättyjä, voisi sovittaa käyttöön:


Ainahan voisi kinuta rahaa uusiin hienoihin huonekaluihin, mutta minä tykkään tehdä jo olemassaolevasta- ei ainakaan tule samanlaista vastaan.

Mitäköhän työkaverit tuumaa? Vieläköhän kaapit halutaan heittää kaatopaikkakuormaan?

9 kommenttia:

 1. No eihän noi mihinkään kaatopaikalle jouda...joku ennemmin vie jonnekin missä tarvitaan. Kivat on :)

  VastaaPoista
 2. Upeat!

  Minullakin on muistoni juuri niistä samanlaisista koulukäytävistä. Ja porraskäytävän seinällä oli kuvat Paasikivestä ja Kekkosesta. Ja kuinka pientä ekaluokkalaista pelotti Paasikiven ankara ilme.

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos teille kaikille! Onneksi lähimmät työtoverit pitivät näistä myös - mutta aina on joku maanantaiversio olemassa.Tällaisen tapasin tänäaamuna:(

  VastaaPoista
 4. No kaikilla ei oo sama maku, mutta jos itse ja lapset tykkää...Eikö se oo kaikista tärkeintä :)

  VastaaPoista
 5. Upeita! Ihana kun viitsit tehdä työpaikalle noin hienoa ilmettä.

  VastaaPoista
 6. Laura ja Ninnu: kiitos kiitoksista. Niinpä- kuka viitsii? Mutta joskus tulee itselle ja muille hyvä mieli kun joku viitsii:)

  VastaaPoista