sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Vinttikirppis on halpa paratiisi

Tämä blogi on jo melkein 2,5 vuotias. Muistelen että yksi syy blogin pitämiseen oli kannustaa itseä siivoamaan näitä huushollin nurkkia - ja keksimään vanhasta uutta. Tavoite ei ole toteutunut, päinvastoin olen keräillyt entisestään roinaa nurkkiin.

Tänään päätin jälleen kerran, että tutkin tätä omaa kirpputori. Siispä tutkimusmatkalle vintille rojujen taivaaseen.

Löysin aarteita kuudentoista vuoden takaa:


Mikä hieno kirpparilöytö- ja täysin ilmainen! Nyt vain pohtimaan mitä tälle kasalle pitää tehdä? Pitääkö ne pestä ennen kuin aloitan työstämään? Haisevat vanhalle ja osa näytti olevan homeessa.... Ideoita otetaan vastaan!

Kangaspuut täytynee nyt koota. Ensin täytyy vaan raivata tilaa....

4 kommenttia:

 1. Haa, sama täällä, entisestään on kertynyt rojua nurkkiin! :D Mutta pidetäänpä silti blogeja! Ja on mulla ollut nyt puikoilla langat, mitkä löysin kellarista, myöskin noin 16 vuotta vanhat. :) En pessyt, tuuletin kyllä. Home ei kuulosta kivalta...Toivottavasti saat ainakin osan käyttöön!

  Tekisi mieli poiketa kirpparille tänään ;)

  VastaaPoista
 2. Jokaisella meistä on monenmoista tavaraa nurkissa:)

  Toivottavasti saat homeen jollakin lailla pois.

  VastaaPoista
 3. Mä joskus muinoin pesin matonkuteita oli siinä kyllä kamala homma selvittää ne että meni useampi tunti niitä keriessä. Home ei taida lähteä pesemälläkään.

  VastaaPoista
 4. Home ei ole hyväksi ja haju taitaa jäädä ... jos et viitsi pystyttää kangaspuita niin virkkaa isolla koukulla noista ihania mattoja ja pyllynalusia tuoleihin, koreja yms :)

  roina on lisääntyvää, se on sen geeneissä :)

  VastaaPoista