perjantai 6. elokuuta 2010

Myrskyä sisäisesti

Viimeinen lomaviikko ja piti tehdä sitä, tätä ja tuota. Ensiksi auto päätti pitää lomaa. Ymmärsin lopulta yskän, kun ajoin kuuden kilometrin pätkän, jonka aikana punainen autoni sammui viisitoista kertaa. Enkä edes liioittele. Nyt auto on sitten levännyt "parantolassa" viikon verran ja "lääkäri" ihmettelee mikä sillä on?

Taidan vaihtaa punaisen autoni tähän, jonka näin Prahassa viimeviikolla:



Koska en päässyt enää reissuilemaan päätin kirjoitella ahkeraan blogia... Sekään ei onnistu, sillä omaan tietokoneeseen iski troijalainen, joten en uskalla käyttää sitä. Täytyy sillekin löytää oma lääkäri.

Kampaajalle kuitenkin pääsin hiuksia värjäämään. Välillä näytti siltä, ettei sekään onnistu. Kampaajalta putosi väriliemet lattialle, föönistä lensi pää kesken föönauksen ja muuten vaan tavarat putoilivat.

Tytär, joka armeliaasti lainasi konettaan, totesi että seuraavaksi pikkukoira syö loputkin kännykästäni. Ja nyt kun tajuaa, että äidistähän nämä magneettimyrskyt sinkoilevat, ei varmaan lainaa konettakaan:)

Ehkäpä tämä on vain sitä arkeen astumista - työt alkavat maanantaina.

7 kommenttia:

 1. Huhhuh kun käyt kovilla kierroksilla :)! Uskaltaakohan sua kysellä henkivartijaksi ja huussivahdiksi pikkuruiseen yrityksentapaiseen????
  Jukra mikä auto Prahassa! Voiskohan sellaisen tuunata itse??
  simeonin mamma

  VastaaPoista
 2. Oho, kylläpä siellä sattuu ja tapahtuu. Toivottavasti kääntyy paremmaksi.

  Onpa auto, siinäpä olisi kerrankin kaunis piha-auto.

  VastaaPoista
 3. Vau mikä auto, kyllä tuolla kelpaisi huristella!

  Voi mitä vastoinkäymisiä, miksi kaikkki aina kasautuukin...Tsemppiä työn alkuun, jos se sitten sujuisi kivuttomasti kommelluksitta! :)

  VastaaPoista
 4. Simeonin mamma: Siitä vaan virkkaamaan...lupaan tulla sitten ajelulle kanssasi:)

  Sussi: Kyllä tuolla autolla kelpaisi toden totta. Nyt odottelen mielenkiinnolla pysyykö väri päässä:)

  Satu: Kyllä se on oikeesti kumma, että sitten kun vastoinkäymiset alkaa, niin niitä sitten on enemmänkin. Ja kun niitä on paljon niin alkaa huvittaa, se hyvä puoli niissä on:)
  Työt alkaa...vielä kyllä olis lomalla, paljon jäi tekemättä...

  VastaaPoista
 5. Kuuleppas Irmeli! Mistä tänne saa tollasen hienon nimimerkin?
  Nyt sitten nimetön kommentti: Rähee mobiili! (Joku mamma Raumalta käyny virkkaamassa ulkomailla :D )Ja muuten, noi aiemmat kalat näyttävät jokseenkin tutuilta ;)

  VastaaPoista
 6. Hyvä, että tapahtuu;) No, oikeasti tollaset ottaa raskaasti päähän, kun ne tapahtuu, mutta kirjoitettuina ja luettuina ne naurattaa. Ehkä sinuakin jo?

  Ton auton ottaisin heti. Kahdesta syystä: kaipasin koko kesän ilmastoitua autoa ja se sopis oikein hyvin kässyn työautoksi myös ;)

  VastaaPoista
 7. Tuike: Oikeesti tässä ei voi kuin naureskella. Miten ihmeessä kaikki voi tapahtua samaan aikaan? Nyt saumuri tekee kaiken miten sattuu, lankavyyhdit menee solmuun ja miehelle tuli jännetuppitulehdus kun piti sitä lankavyyhtee...:)

  VastaaPoista