torstai 31. joulukuuta 2009

ILOISTA UUTTA VUOTTA!

Jälleen vuosi vaihtuu. Vaihtuuko vuodet nykyisin nopeammin? Ainakin tuntuu, että yhä nuoremmat ihmiset tulevat mummuiksi tai yhä nuoremmilla ihmisillä on tosi vanhoja lapsia. Kummallista.

Olin lapsi joskus 60- ja 70- luvuilla. 2000- luku oli kaukana tulevaisuudessa ja maailmakin olisi silloin aivan erilainen (niinkuin onkin), Muistan kuitenkin ajatelleeni, että jos elän vuonna 2000 olen TOSI VANHA! Varmaan olen siis kuollut(laskennallisesti siis en vuonna 2000 ollut vielä lähelläkään 40v.). Nyt on jo tulossa v. 2010 ja odottelen vieläkin merkkejä, että olisin vanha.

Ollessani neljävuotias kylällämme asui Fiinu, pyykkäri. Hän oli "maailman vanhin nainen"! Aikuisiällä muistelin äidilleni tuota "maailman vanhinta naista". Äitiä hieman huvitti, sillä tuolla "maailman vanhimmalla naisella" eli vielä äitikin! Fiinu oli tuolloin vain viisikympinen.

Mukavaa vuodenvaihdetta!

3 kommenttia:

 1. Oikein hyvää uutta vuotta !!

  VastaaPoista
 2. Kaikkea ihanaa ja onnellista uuteen vuoteesi! Ihana kirjoitus, Irmeli!

  VastaaPoista
 3. Hih, muistan myös lapsena laskeneeni minkä ikäinen olisin vuonna 2000 ja tuntui, että silloin olisin kamalan vanha. Vuonna 2000 ajattelin, että vielähän tässä ollaan nuoria ja samaa ajattelen edelleen...

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista