tiistai 21. heinäkuuta 2009

Yössä rauha

Karvakansa on uupunut (kuin myös emäntä). Viimeyö oli rankka, sillä häirikköperhe aloitti sellaisen huutelun pihamaalla, ettei kukaan voinut nukkua. Meteli kesti neljä tuntia.

Yöllä en vielä tiennyt ketkä siellä huuteli, olin vain tyytyväinen etten ole nähnyt Hitchcockin "Linnut"-elokuvaa. Aamulla selvisi, että paikallinen sarvipöllöperhe siellä harjoitteli saalistusta ynnä muita yöllisiä rientojaan.

Tässä kohtaa täytynee kertoa, että olen yksin kotona karvakansan kanssa (kaksi koiraa ja kaksi kissaa).

Tuo kummitusmainen huuto alkoi klo 23 tienoilla, säännöllinen, kimakka huuto. Ikkunasta kun kävi katsomassa, huuto vain vahvistui ja lisäksi lepakot lentelivät edestakaisin. Koira hermostui ja kissa putosi tikkailta. Lopulta kissa uskaltautui ovesta sisään ja koirat päättivät aloittaa leikkimisen puolenyön jälkeen. Ja tämä yksi perhe vain huuteli ulkona. Minun oli myös lisättävä melusaastetta, jotta saisin nukuttua - laitoin radion päälle.

5 kommenttia:

 1. Voi hurja, sarvipöllöperhe! Ja onko teilläpäin lepakoitakin?

  Hyvä, että en ollut siellä paikalla, olisi tullut vielä enemmän meteliä, kun olisin kiljunut innostuksesta:) Mikä paikka lintubongarille!

  VastaaPoista
 2. Voi! Voisinko saada kutsun yökylään??? En ole ikinä nähnyt enkä KUULLUT pöllöä! (ehkä ei sittenkään koko yöksi...)
  sinisukka

  VastaaPoista
 3. Ihan kun asuisit jossain Transsylviassa tai muussa kauhupaikassa :D

  T:tytär

  VastaaPoista
 4. Sussi: Itseasiassa ne lepakot asuvat meidän talossa:) Talon vuorilautoja ei kuulemma isännän mukaan voi tehdä loppuun, koska lepakot saattavat jäädä lautojen väliin ja sitten ne kuolevat. Aika hyvä selitys ettei tarvitse rakentaa:)

  Sinisukka: Onneksi ainakaan viime yönnä eivät huudelleet, menivät tekemään harjoituksia varmaan seuraavan talon pihaan:)

  Tytär: Terveisiä vaan Transsylviasta. Itsekin kyllä ajattelin että missä kauhujen talossa tässä oikeen asuu. Jutusta jäi vielä pois se, että Mymmeli-kissa paiskoi yläkerrassa tavaroita lattialle - tai ainakin ajattelin, että se oli MYmmeli, mistäs sitä tietää????

  VastaaPoista
 5. Johan oli vilkas yö. huh! :D

  Suloinen kuva uupuneista koiruuksista!

  VastaaPoista