keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Kylläpä naurattaa!

Mies ja Pikkuveli lähtivät lappiin kalaan, Isoveli lähti armeijaan ja Tytär Lontooseen.

Talossa ovat vain koirat, kissat ja emäntä! Täytyy myöntää, että emännällä on yhtä hauskaa kuin koirillakin. Aamulla herätään kun huvittaa (siis kuudelta pissalle, mutta heti takaisin nukkumaan), päivällä kaivetaan ja möyritään maata, talo on sekaisin (kiitos pentukoiralle, joka silppuaa kaikki sanomalehdet), illalla mennään nukkumaan jos keretään - tai jos sarvipöllöperhe niin suo.

Ja kaikki mitä piti tehdä on tekemättä! Mutta uskokaa, että joskus on tosi kiva olla kotona kun kaikki ihmisolennot ovat poissa. Nimimerkillä "ensimmäistä kertaa viikon yksin kotona kahdenkymmenenyhdenvuoden avioliiton aikana"

5 kommenttia:

 1. Juu, tuo onkin kiva tunne, kun huomaa että on yksin kotosalla ja tehdä vähän niinkuin ite tykkää:)

  VastaaPoista
 2. Voi kun kuulostaa mukavalta päivän vietolta. Tuo aamun aloitus (herätys-takaisin nukkumaan) on erityisesti mieleeni:)
  Ja yön voisinkin bongailla sarvipöllöperhettä ja lepakoita, niitä en ole juuri luonnossa nähnytkään.

  VastaaPoista
 3. Mahtava juttu, että osaat nauttia!!
  Itsellä välillä pieniä yksinäisiä hetkiä ja ne ovat kyllä herkkua. Joskus valvottava yöllä (vaikka täällä pöllöt eivät pidä hereillä), jotta saa oman hiljaisen rauhan ympärille. Tekemättömät työt voi tehdä sitten kun jengi palaa. ;)

  VastaaPoista
 4. Voi teitä hekottajia!!!!! Hyvä tapa viettää lomaa!!!
  sinisukka

  VastaaPoista
 5. Hei kaikki: Tänään taas herätys puol kuusi, koirat kyllä kapinoi. Sitten takaisin nukkumaan, herätys klo 10:oo kun karvanaamat nuolivat naaman. Ulkoilua, ja nyt kakarat nukkuu. Kyllä koiranelämä voi olla mukavaa:)

  VastaaPoista