lauantai 10. syyskuuta 2011

Kiitos, kiitos

Sain Tiiltä huomionosoituksen, kiitos kovasti. Nyt täytyy miettiä pää puhki mistä sitä oikein tykkää. Tässä kohtaa kun kuuluu vastata erilaisiin kysymyksiin. Tulee muuten mieleen Ystäväni-kirjat, niitä mihin lapsena vastailtiin:)

Tässäpä kysymykset:
1. Lempiruoka. Olen pääasiallinen kasvissyöjä, joka välillä kalaakin syö, mutta kasvikset on parasta. Tykkään mieheni sörsseleistä, ne vaan on parasta. Tänään tarjolla oli täytetyt kesäkurpitsat (kanttarellia, oliivia, sinihomejuustoa, yms). Mutta ykkönen on ehdottomasti kanttarellikastike.

2. Lempimakeinen. Viimeksi söin karkki-karkkia kesäkuussa. Suklaa on parasta ja olen siihen koukussa. Tosin nyt olen yrittänyt pysyä tummassa suklaassa.

3.Lempiluettava: Tykkään ruotsalaisista naisdekkareista. Oikeastaan olen moniruokainen  kirjojen suhteen, draamaa, historiallista, fiktiota yms. Yleensä tykkään paksuista kirjoista, joissa tarina jatkuu ja jatkuu. Nyt on kädet kipeenä, enkä pysty pitämään painavaa kirjaa käsissä. Tästä syystä täytyisi löytää kevyempää kirjallisuutta, otankin siis mielelläni vastaan hyviä kirjavinkkejä. 

4.Mieluisin tapa tehdä käsitöitä. Tykkään tehdä, kun katselen tv:stä ulkomaisia sarjoja tai elokuvia. Samalla kuvittelen oppivani kieliä. Myös omassa rauhassa on kiva tehdä, samalla voi kuunnella hyvää musiikkia ja pohtia asioita. Kaverin kanssa on myös hauska tehdä ja rupatella tärkeistä asioista. Siis pääasia, että saa tehdä käsillä jotain. Luennot yms. tylsät työkoulutukset ovat oivallisia paikkoja käsitöille.

5. Lempielokuva: Nothing Hill jaksaa aina hymyilyttää, varsinkin se lökäpöksy kämppis. Tykkään myös perheen miesväen kauhuksi kaikista Jane Austin filmatisoinneista ja yleensäkin brittiläisistä hidastempoisista draamoista.

Seuraavaksi kuuluu haastaa viisi blogikaveria pohtimaan samoja asioita kukkien kera. Siispä Sussi, Sinisukka,
Eija, Miukuli  ja Tuike tässäpä teille haastetta:)

3 kommenttia:

 1. Isot kiitokset, kiva yllätys:)

  Näitä on aina hauska lukea. Minäkin olen muuten heikkona suklaaseen:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiitos! Nyt pitää miettiä...

  VastaaPoista
 3. Olen nyt niin mattimyöhäinen, kun pitää hoppuu monella tavalla. Jokatapauksessa oikein paljon kiitoksia, katsotaan tuleeko vastauksia:)?

  VastaaPoista