sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Mistä näitä ideoita oikein tippuu?

Minulta on kysytty useampaan kertaan, missä oikein käyn kursseilla? Salaisuus on Valkeakoskiopisto, siis ihan tavallinen työväenopisto/kansalaisopisto. Salaisuus kurssien mielenkiintoisuuteen on opiston innovatiivinen käsityönopettaja Maarit Humalajärvi. Hän on aivan mahtava opettaja ja saa tällaiset tavalliset kansannaiset tekemään aivan uskomattomia töitä! Näkisittepä vaan ne muiden naisten työt!

Maarit on samalla myös tekstiilitaiteilija, jonka töitä voit käydä ihastelemassa Valkeakosken Myllysaaren museossa 12.6.-4.9.2011, "Kosketus matkalla"
Valkeakoski-ilmiöstä voit lukea lisää täältä ja vielä täältä.

5 kommenttia:

 1. Voi kiitos tästä! Olen useasti ajatellut, että pitäisi lähettää s-postia ja kysellä tarkemmin, missä opiskelet. Olen itsekin siirtymässä osittain aikuisopetukseen ja minua kiinnostavat erityisesti juuri käsityön yhteisöllisyys ja taiteellinen ilmaisu tekstiilityön menetelmiä vapaasti soveltaen. Taidan tunkea ekskursiolle teidän opistolle. Heti maanantaina kysyn sivistysjohtajalta rahaa.

  Voi että kiinnostavaa! Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Tuike: Sinun kannattaa ehdottomasti ottaa yhteyttä Maarittiin, jos vielä olet siirtymässä aiukuisopetuksen puolellekin. Suosittelen.

  VastaaPoista
 3. Maarit Humalajärvi on tuttu Tilkkuyhdistyksen kautta. Olet päässyt mahtavaan oppiin.

  VastaaPoista
 4. Sussi: Siellä on kokoajan kivoja näyttelyitä:)
  Tii: Olen kyllä tosi hyvässä opissa. Harmittaa vain kun en aikaisemmin keksinyt ajella Valkeakoskelle päin!

  VastaaPoista