lauantai 5. maaliskuuta 2011

Taiteilijaelämää

Taas olin ilmoittautunut kurssille, mistä ei ollut aavistustakaan. Nyt sitten ompelen kirjaa. Aihe: tuntematon. Tarkoitukseni oli tehdä yksi todella pieni kirja. Nyt on tulossa kaksi suurta kirjaa.

Olen seuraillut cathy cullisin töitä jonkin aikaa, ehkäpä alitajuntaan on jäänyt muhimaan jotain, sillä ajattelin kokeilla tekniikkaa, jota hän käyttää välillä töissään.

Tarvitsin äidin vanhan keittiöverhon (hän ei varmaankaan tarkoittanut sitä tähän käyttöön), ompelukoneen, kirjontalankaa ja ohjelmaksi vapaa kirjonta. En osaa piirtää päästä mitään, joten otin malliksi vierelle yhden Pikasson kuvan( anteeksi Pikasso)


Tämä oli ensimmäinen työ, ehkäpä toiset kuvat julkaisen jos kirja valmistuu.

5 kommenttia:

 1. Wauhh!! Tuskin mr. Picasso kovinkaan harmissaan moisesta lainauksesta olisi!! Aivan käsittämättömän upea!! Yksi lempikuvistani muuten juuri tuo! Luulin mallia mieheksi, mutta tarkemmin kun tutkin niin nainenhan alkuperäisessäkin oli :D

  VastaaPoista
 2. Voi että, miten kivoja päivityksiä taas! Älä nyt vaan mieti mitään blogin lopåettamista! Varsinkin, kun sulla on uusi hieno kone;-)

  Missä näitä hienoja käsityöhön liittyviä kursseja pidetään? Mikä opiskelu tämä on? Todella mielenkiintoisia tehtäviä ja hienoja toteutuksia sinulla.

  VastaaPoista
 3. Niin, palasin vielä sanomaan, etä kateellinen kirppislöydöstä. Minunkin pitäisi päästä etelä-Suomen kirppiksille, sillä tuntuu, että kotipaikkakunnan ja lähialueiden kirppikset ovat täynnä roskaa. Sellaista, mikä kuuluisi kaatikselle. Vai onko minulla jo kaikkea?

  Ja vielä, että minäkin olin kirjansidontakurssilla, japanilaisen sellaisen. Muunlaista en uskalla edes kokeilla, se vaatii liikaa tarkkuutta ja huolellisuutta ja sellainen työskentely taas tuottaa minulle stressiä.

  VastaaPoista
 4. Sinisukka:Mä kyllä luulen että herra Picasso ei olis tykänny - oli sen luontoinen herra, että suuttunu olisi:)

  Sussi: Kiitos:)

  Tuike:Nää on ihan tällasia kansalaisopiston kursseja, ope vaan on niin huippu!

  Japanilainen kirjansidonta onkin tarkkaa puuhaa, mutta nää ommellut kirjat on täynnä luovuutta ja hulluttelua.Ei niin väliä, kunhan vähän sinne päin...

  Kirppikset on mielestäni kokeneet täällä etelässä, ainakin Pirkanmaalla, jonkun ihme taantuman. Huonoa tavaraa ja kalliilla. Siitä on tullut liian bisnestä. Tosi harvoin löytää todellisia löytöjä enää. Harmi juttu.

  VastaaPoista