tiistai 28. joulukuuta 2010

Harjottelemalla hyvää tulee?

- Tämä käy tosi kätevästi ja nopeasti,kaksi käpästä yhdellä iskulla, ajattelin. Päätin tehdä kavereille lahjaksi patalappuja! Voi miten viisas ajatus. Suomen kielessä on monta sanontaa jotka sopivat jälleen meikäläisen touhuun esim. Ylpeys käy lankeamuksen edeltä, rohkea rokan syö, puoliksi suunniteltu on hyvin tehty....

Kun lapset olivat pieniä, ompelin heille vaatteita yms. Mutta oikeastaan viimeiseen kymmeneen vuoteen en varsinaisesti ole ommellut. Koskaan en ole ollut hyvä ompelija, mutta työ tekijäänsä opettaa. Ja jälleen olen opetellut.

Mikään ei ole niin yksinkertaista kuin pannulapun teko, luuli allekirjoittanut. Väsyneenä ei jaksa miettiä, joten kangasta pinoon ja leikkaamaan.  - onpa kivaa pitkästä aikaa puuhastella!

Lopputulos oli seitsemän vasemman käden patakinnasta ja kaikki kaverit ovat oikeakätisiä!

Mutta kankaat ovat kivoja. Osa on vanhoja tyynyliinoja ja osa tilkkupussista löytyneitä.Vinokaitaleet ovat vanhoja kaapinnurkista löytyneitä - varmaan sieltä aikojen alusta.

6 kommenttia:

 1. :D:D:D:D Ajatus oli tärkein!! Ihania kankaita!! Ja muista: "Oppia ikä kaikki" :D

  VastaaPoista
 2. :D Juu, harjoittelu tekee mestarin!

  VastaaPoista
 3. Minä olen vasuri, eikä olisi varmaankaan tullut mieleen, että pitäisi tehdä oikealle kädelle:)

  Ihania kankaita

  VastaaPoista
 4. Kyllä mua vähän nauratti: että joku osaa olla positiivinen:.."mutta kankaat on kivoja..." Niinpä just! Viis siitä, jos ne ei ookkaa oikein käytänölliset :-)

  VastaaPoista
 5. Sinisukka ja Miukuli: Noi sanonnat ihan unohdin:)

  Sussi: Ihan oikeesti ajattelin, etttä täytyy huolellisesti ajatella tämä asia. Varoin aktiivisesti leikkaamasta väärin päin kankaita - niinpaljon että sitten alitajunta ajatteli toisin:)

  Tuike: Elämä on kivempaa kun itselleen saa nauraa- ja mä kyllä saan nauraa tosi paljon:)

  Ja käänsin vielä tuon vasuri jutunkin niin, että kyllä oikeekätistenkin on opeteltava käyttään sitä vasempaa... Nyt olenkin harjotellut vasenta niin, että siinä on jännetuppitulehdus:)

  VastaaPoista
 6. Voi elä välitä sattuu sitä ammatti-immeisilleki ;D Kiva blogi sulla..:D

  VastaaPoista