torstai 22. huhtikuuta 2010

Pää sekaisin

Matka Tallinnassa jatkuu. Tästä eteenpäin lukeminen vain omalla vastuulla. Käsityöporukkaan kuin eksyin, niin matkakohteet olivat kieltämättä epätavallisia, mutta NIIN mielenkiintoisia- Karnaluks , käsityötukku kaikille jotka sen löytävät.

Kadunvarren kyltti oli yhtä suuri kuin ovessakin eli noin 10cm korkea ja 25cm leveä. Turha siis etsiä mainosvaloja. Paras varustautua suurennuslasilla. Rappukäytävä lähes sortumispisteessä, mutta matkaa kannattaa jatkaa, sillä...

Oven takaa löytyy huonetta toisensa perään: lankoja, nyöriä, kanttinauhaa, puikkoja, neuloja. Kaikkea mitä voi tarvita ja paljon mitä ei tarvitse.

Näitä lankoja en edes päässyt tätä kuvaa lähemmäksi, kun aika loppui. Rahapussin onni.


Tämä satsi maksoi 54€. Kirjolankaa, puikkoja,ompelukoneneuloja ja - lankaa yms.


Toisella kierroksella vielä nämä... Häviävää materiaalia, harsoa, kaksipuolista kovikekangasta. Kassajonossa tylsistyneenä odotellessa vielä hauskat vetoketjuavainperät ja rannekoru.

Valitettavasti on todettava, että suomalainen hintataso on niin korkea, että kiusaus käy suureksi käydä tässä paikassa vielä toistamiseen.

8 kommenttia:

 1. Kauheeta :) tommoseen kauppaan ei vois mua päästää ilman lompakkovahtia...eikö siellä pää seonnut??? Ja halpaa oli?? Mikähän meillä Suomessa maksaa??
  sinisukka

  VastaaPoista
 2. Sinisukka: Halpaa oli, onneksi meillä oli rajallinen aika käytössä:) Viimeinen kysymyksesi onkin jo senlaatuinen yhteiskunnallinen kysymys, etten edes tohdi tässä alkaa miettiä:)

  VastaaPoista
 3. Apua missä aarreaitoissa olet päässyt käymään! Onnentyttö! varmasti uusintaretkikin kannattaa!

  VastaaPoista
 4. Tästä paikasta olenkin kuullut, on varmasti aikamoinen aarreaitta.

  VastaaPoista
 5. Karnaluks on kyllä ihan sairaan kauhian ihana kauppa! Huoh! Onneksi ei tule usein käytyä :)

  VastaaPoista
 6. Satu: Pahaa pelkään, että sinne täytyy vielä joskus mennä. Onneksi käyn Tallinnassa tosi harvoin:)

  Sussi: Ekan kerran kuulin kyseisestä paikasta vasta helmikuussa! Ehkä johtuu siitä, että en ole mikään ammattilainen amatööriompelija:)

  Tii: Karnaluksin jälkeen kaikki on vaan NIIn kallista...

  VastaaPoista
 7. vau mitä löytöjä! Pitikö hintoihin lisätä itse alv % osuus, vai oliko oikeat hinnat näkyvillä?

  VastaaPoista
 8. lallatilaa: Juu. Hintoihin piti lisätä vielä alvit. Vaikeutta lisäsi vielä se, ettei hinnat olleet aina edes näkyvillä. MUtta henkilökunta oli tosi ystävällisiä!

  VastaaPoista