lauantai 10. huhtikuuta 2010

Neulakirjalle kaveri - neulatyyny

Kyllä nyt kelpaa! Huushollin neulojen luulisi pysyvän järjestyksessä.Tämä neulatyyny on oikea "säästäjä-Hilman neulatyyny". Aikaisemmassa elämässä olisin tuollaiset pienet kankaansoirot heittänyt roskikseen. -"Nyt ei saa heittää mitään pois!", sanoo opettaja. Kiltti oppilas kun olen, väkästin tällaisen neulatyynyn. Ilman suunnitelmaa tietenkin.

Muutamista edellisistä töistä jäi tilkkuja ja niitä sitten ompelin soiroksi ja leikkasin leikkurilla ja ompelin taas yhteen -ja ihan hauskahan tästä tuli. Itseä ainakin huvittaa. Vielä enemmän huvittaa, että mitä niillä lopuilla silpuilla oikein teen, kun vielä niitäkin jäi:)

Neulatyynyn sisällä on koiran karvoja. Nyt löytyi sitten sillekin luonnonvaralle oma paikkansa. Odotellessa seuraavaa karvanlähtöaikaa...

3 kommenttia:

 1. Kaunis neulatyyny ja mainiota ajatella, että koiran karvatkin ovat käytössä:) Eikö koirankarvoista saa tehtyä villalankaakin?

  VastaaPoista
 2. Nii-i, noin kivaa tulee pikkutilkuista!! Ja niistä ihan pikkupikkupikkutilkuista tulee kaunista tilkkumaalausta :D:D Siinä seuraava etappi!
  sinisukka

  VastaaPoista
 3. No nyt tulikin koirakarvoille käyttöä, kohta niitä taas alkaa olla vaikka muille jakais.
  Hieno on tyyny:)

  VastaaPoista