maanantai 15. helmikuuta 2010

Patalappu soikoon

Opettelen uusia taitoja : konekirjontaa, kirjontaa, kankaanpainantaa, 45-asteen kulma ommellen ja ylipäätänsä ompeleminen.Patalappu on tarpeeksi pieni, eli siihen on hyvä opetella. Tämän tuotoksen ainoat kaupasta ostetut tuotteet ovat ompelukonelangat.

Punertavan-ruskea kangas on vanha pellavapyyhe, johon olen kokeillut kankaanpainantaa. Vihreä kangas on puolestaan vanha lakana, johon pyyhin pensseleitä yms. kuppeja ja kappeja joita tarvitsin kankaanpainannassa.

Tuli aika, kun piti opetella kirjontaa, niistä nämä käsinkirjonnat näytteenä. Jostain syystä sain päähänpinttymän, että minun pitää opetella 45 asteen kulma ommellen. Ei mikään helppo homma meikäläiselle. Lopuksi vielä kokeilin konekirjontaa! Ja sainhan lopulta koneen toimimaan ja vielä jotain pyörylöitäkin aikaiseksi.

Viimeiseksi laitoin sisälle vanhan froteepyyhkeen ja takakankaaksi lisäsin kaverin kaapista löytyneen kangastilkun (vaikka niitä omia kätköjähän minun piti käyttää).

5 kommenttia:

 1. HIANO!!!WWAU!!
  sinisukka

  VastaaPoista
 2. Hienolta näyttää, ja hyvinpä olet oppinut. Mitenkähän mun käy, tuota konekirjontaa pitäs täs kans opetella.

  VastaaPoista
 3. Sinisukka: Kiitos, kiitos:)

  Eija: Konekirjonta on sit mukavaa, kun saa koneen, puolat, langat, neulat, langat ja pölyt kuriin. Sen jälkeen se on TOSI kivaa.

  VastaaPoista
 4. Upea työ! Ei tuommoinen käy patalapuksi, laita se seinälle roikkumaan, sehän on taideteos. Ihanat koirat, rapsutuksia molemmille.

  VastaaPoista