perjantai 2. lokakuuta 2009

Kokeillapa kirjontaa

Nämä mukaan ja kokeilemaan.

Langat ovat tarttuneet kirpputoreilta ja anopin vintiltä, tai ovat muuten vaan päätyneet laatikkoon. Siis en ole mitään ostanut, enkä tiedä soveltuvatko edes kirjontaan. Mutta ainahan voi kokeilla.

Kangasta tarvitaan myös. Nämä kankaat löytyivät kaapin perältä. Voikohan niitä käyttää? Illalla sekin selviää. Ruskearaitainen pellavaliina on aivan ensimmäinen kangaspuilla kutomani tekele. Nyt, viisitoista vuotta myöhemmin sitä voisi jotenkin jatkotyöstää...

7 kommenttia:

 1. Aika haastavalta vaikuttaa, mutta kyllä niistä aina jotain tulee. Ainakin yllätyksiä.

  VastaaPoista
 2. Onneksi on vanhoja aarteita tallessa. Odotan mielenkiinnolla!

  VastaaPoista
 3. Eija: Varmasti tulee yllätyksiä:) Ja voip olla, etten tälläkertaa näitä kankaita edes käytä. Tämä prosessi on sellaista- niinkuin varmaan tiedät.

  Satu: Vanhat aarteet ovat aina niin hauskoja. Nyt vasta minulle selvisi, että osa langoista oli parsinlankaa naisten sukille silloin joskus. Mielenkiintoista! Minulle uusi asia, sillä kuulun sukkahoususukupolveen.

  VastaaPoista
 4. Minäkin jään odottamaan mielenkiinnolla...

  VastaaPoista
 5. Sussi: Mielnkiintoista- ainakin aivot työskentelevät. Se onkin eriasia mitä kädet tuottavat. Vähän niinkuin laulaminen; Sävelet soi mutta äänijänteistä lähtee jotain ihan muuta:) hehehe

  VastaaPoista
 6. Odotan sormet syyhyten....anna mielikuvituksen viedä!!
  sinisukka

  VastaaPoista
 7. Sinisukka: Mielikuvitus vie, nyt se vie Turkuun asti katsomaan Marita (?) Liulin näyttelyä...

  VastaaPoista