perjantai 7. elokuuta 2009

Retroa nyt ja kolmenkymmenen vuoden päästä

Ensimmäinen työviikko takana. Maanantaina oli jännittävää, kun ei tiennyt mikä odottaa? Lomalle kun jäin, tulevissa tiloissa hyöri vielä remonttimiehet sotkujensa keskellä. Positiivista ajattelua harrastin ja tilasin siistijät ja muuttomiehet niin, että töihin tullessa olisi paljon pahvilaatikoita odottamassa paikalleen laittamista.

Maanantaina bongasin muuttomiehet vasta täyttämässä autoa ja perille päästyä totesin, että siivousfirma oli siivoillut vähän sieltä ja täältä. Viikko meni nopeasti kuuratessa ja kootessa uusia hyllyjä talkkarin kanssa. Tavaratkin melkein löysivät paikkansa.

Ja ikkunat saivat verhot:Lapset, jotka tulevat ryhmään maalasivat estotekniikalla nämä verhot tutustumispäivänä.


Muutama vuosi sitten lapsiryhmä harjoitteli numeroita ja saivat verhot aikaiseksi.

Ja nyt saa luvalla kuolata:


Nämä verhot löytyivät eräältä vintiltä, hylättynä, likaisina ja mytyssä kaiken roinan alta. Nyt niistä tulee jälleen verhot, lasten leikki - ja lepohuoneeseen, ehkäpä kutsumme huonetta "retrohuoneeksi" :)


Kangas on Anita Wangel: "Kissanpäivät". Painopaikka on ollut E: Helenius OY. Käsinpainettu. Arvatenkin joskus 70-luvulla.5 kommenttia:

 1. E-e-en ky-ke-ne komment....(kuola vaan valuu)....mikä löytö....
  sinisukka

  VastaaPoista
 2. Siis mahtavia verhoja! Mieletön löytö! Mutta kyllä kuolaan erityisesti noita ylimmäisiä! Tosi hienot!Hauskat myös nuo numeroverhot.
  Kyllä kelpaa nyt töitä tehdä!

  Ps. Kiitos lohdutuksen sanoista, että töissä on ollut kivaa. Maanantaina...

  VastaaPoista
 3. Sinisukka: varo, ettet kuivu nestehukkaan:)

  Satu: Kiitos verojen kiittelystä - taidanpa viedä kehut itse tekijöille:)

  VastaaPoista
 4. Siis verhojen kiittelystä. Kukas nyt veroja kiittelis:)

  VastaaPoista
 5. Hei. Minulla samanlaiset kissa verhot ja pitäisi pestä ne, mutta pelottaa, että pilaan koko kankaan. Olisiko sinulla vinkkiä miten ne kannattaisi pestä, ettei ainakaan värit leviäisi?

  VastaaPoista