lauantai 20. kesäkuuta 2009

Odotellessa...

Ihminen joutaa odottelemaan, tietenkin meidän aikana ei kuuluisi odottaa, vaan ylläpitää kiirettä. Mutta odotellessa kerkiää nähdä sellaista mikä muuten jäisi näkemättä. Tunnustan kyllä joskus ylläpitäväni kiirettä ja vielä kuvittelen olevani tehokas - mutta se on ihan harhaluuloa.

Nyt kannatta odottaa, että...


... juhannusruusut aloittavat kukinnan, näyttää siltä, että kaikesta huolimatta kukinta osuu siihen oikeaan juhannuspäivään.Tässä odotellessa huomasin, että kylläpä on hienot nuput!


Unikon kauniita kukkia kannattaa odottaa, en ole vielä nähnyt näiden kukkivan. Viime keväänä kylvin siemenet maahan ja kohta odotus palkitaan.


Varjoyrtti kukkii kohta, sitäkin kannattaa odottaa. Pitäisi vaan muistaa mennä vielä sen salaiseen kasvupaikkaan. Silloin aikoinaan kun se meille tuli, ei tontilta löytynyt kuin yksi varjoinen paikka - kaukana kaikista kulkureiteistä. Siksipä varjoyrtti saattaa nopeasti kukkia omia aikojaan.


Tarharaunioyrttillä on pienet kukat, mutta niin todella kauniin siniset! Sinisen ystävän kannatta kyllä odotella. Tämä komistus muutti joitakin vuosia sitten meille Tervakoskelta.


Lempipaikkani talossa, tässä keinussa on hyvä odottaa - yleensä hyvät ajatukset syntyvät tässä. Vanha keinu, jonka toisen jalaksen ensimmäinen koiramme puri tylsyyspuuskassa. Aikojen saatossa purujäljet ovat hioutuneet tasaisiksi:)

Takana kuvassa oleva penkki odottaa uutta pintakäsittelyä. Penkki on pelastettu vanhasta purkutalosta, talo purettiin mutta penkki jäi.

1 kommentti: