maanantai 16. helmikuuta 2009

Minäkin olen keräilijä?

Ihmiset keräilevät. Minä en varsinaisesti keräile mitään. Tavaroita ja asioita vain tuppaa kertymään nurkkiin. Mistään ei voi luopua, koska "sitä voi joskus tarvita".

Nyt päätin liittyä keräilijöiden arvostettuun joukkoon. Mietin pitkään, mikä on sellainen tavara, tuote, jota kannattaa keräillä? Määrittelin tavoitteet:

  • kaikki ihmiset eivät keräile sitä, se ei ole liian helposti saatavilla ettei nurkat notku
  • ei saa olla liian kallis
  • ulkoasu tulee olla yksinkertainen ja omalla tavalla kaunis
  • kirpparilta tai toisten ihmisten ulkovajoista voi sellaisen löytää


-Mikä se on?
-No SUTTUNUIJA, tietenkin
Minulla on yksi ainoa suttunuija, jonka olen pelastanut anopin vintiltä. Nyt olen kerännyt suttunuijia vuoden verran verkkaasti. Kirpputoreilla ei juurikaan näy nuijia. Itseasiassa olen nähnyt yhden, joka maksoi 4 euroa. Heti tein uuden määritelmän keräilyharrastukselleni; se saa maksaa korkeintaan 2 euroa!

Hyvä harrastus pitää mielen terävänä ja silmät tarkkana - kuitenkin aiheen määritelmä on sen verran vaativa ettei keräily ole liian helppoa.

Tosin, jos käy ilmi, että suttunuijakeräilijöitä ilmaantuu liikaa, on minun vaihdettava artikkelia. Sillä keräilijöiden määrän kasvaessa myös hinnat nousevat.

2 kommenttia:

  1. Minäkään en kerää mitään, ne vain kasaantuvat! Onnnea suttunuijien keräämiseen.

    VastaaPoista
  2. Muistin tämän suttunuija kirjoituksen...Löysinpä sinulle kaverin, nimittäin amerikkalaisen kirjailija ja kuvataiteilija Edward Goreyn (1925-2000)...Hän oli keräilijä. ja mikä parasta...keräsi myös suttunuijia :D

    VastaaPoista